Ingrid Plekkringa

Deze week onze distributeur: Ingrid Plekkringa

Ingrid is sinds het begin van Ratu’s 24-13 al bij ons betrokken. Ze was één van de eerste die zich aanmeldde als distributeur/ambassadeur. Naast dat ze de producten in haar praktijk beschikbaar stelt aan haar cliënten, staat ze zondag 22 januari met Ratu’s 24-13 in Ridderkerk op de: “Nonnies Circle beurs”.

Ingrid heeft 25 jaar met veel plezier als fysiotherapeut gewerkt in het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam. Ingrid merkte echter mensen niet zo volledig te kunnen helpen als ze zou willen. Na 13 jaar is ze daarom naast haar werk in het ziekenhuis haar eigen homeopathische praktijk gestart. 5 jaar lang heeft ze naast haar werk gestudeerd om haar doel te bereiken en ook nu nog volgt ze elk jaar 5 dagen nascholing om te kunnen blijven voldoen aan de hoge eisen die tegenwoordig aan homeopaten gesteld worden. Een echte doorzetter dus! 

27 jaar lang heeft Ingrid inmiddels haar eigen praktijk aan huis. Hier ondersteunt ze mensen lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Inmiddels behandelt ze mensen ook energetisch volgens een nieuwe behandelmethode. 

We zijn trots dat deze zeer veelzijdige, bijzondere vrouw naast haar praktijk ook distributeur is van Ratu’s 24-13! 

Meer informatie: info@vitalitypraktijk.nl of iplek@ratus24-13.com 

Binnenkort meer distributeurs!

Liefs,
Ratu’s 24-13

Ingrid Plekkringa
Referentienummer: 1023

Huygensplantsoen 47
2985 XC Ridderkerk 
iplek@ratus24-13.com - 06 239 39 555

  Niels         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties